homegrafisch
beletteringmaquettebouwinterieurinfo
VAN SNIJTEKSTEN TOT   TOTALE BESTICKERING

 

 

 

Belettering is de basis geweest van mijn carrière in de grafische wereld. Ik ben begonnen met het plakken van kleine stickers op bussen van het streekvervoer. Al snel werden de stickers groter en het duurde niet lang voordat ik complete bussen en trams van een nieuw jasje voorzag. Het was een drukke periode, waarbij snelheid en efficiëntie voorop stonden.

Mijn ervaring met het beplakken van voertuigen kan ik uitstekend gebruiken bij het ontwerpen van reclameuitingen. Het kwam namelijk regelmatig voor dat er geen rekening werd gehouden met de uiterlijke kenmerken van de verschillen voertuigen.

U heeft ze vast wel eens gezien, auto's of bussen die onleesbaar beplakt zijn omdat de uiting over ramen, kentekens of lampen heen liep. Gemiste kansen. Formnet helpt u graag om beter te scoren. En met een goed ontwerp zijn de mogelijkheden enorm.

Veel bedrijven maken gebruik van beeld- en naammerken op bestelbusjes en bedrijfsauto's. Ook winkelramen worden vaak beplakt met reclameuitingen. Dit zijn doorgaans kleine stickers. Maar het is ook zeer goed mogelijk om het groter aan te pakken.

Compleet bestickerde auto's en bussen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Logisch want deze voertuigen zijn zeer goed te gebruiken voor advertenties of om de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten.

Stickers zijn er in alle vormen en formaten. Daarbij kunt u kiezen voor een permanente uiting, hoewel het ook mogelijk is om de bestickering of een gedeelte daarvan van tijd tot tijd aan te passen. Met de juiste folies en hechtlagen is de bestickering snel aan te passen aan de actualiteit.