homegrafischbeletteringmaquettebouwinterieurinfo
 WELKOM BIJ   FORMNET ONTWERPSTUDIO


Mijn naam is Johannes Klein, oprichter van deze ontwerpstudio. Formnet bestaat sinds 1997. Aanvankelijk was mijn studio gevestigd in Haarlem, maar in mei 2001 ben ik verhuisd naar Bussum, een mooie omgeving waar ik veel inspiratie vandaan haal.

Grafisch vormgeven zit mij in het bloed. Al van jongs af aan houd ik van tekenen en ontwerpen. Tijdens mijn studie grafische vormgeving heb ik aan deze passie meer inhoud kunnen geven.

Daarna ben ik echt aan het werk gegaan, al moest ik zoals iedereen onderaan beginnen. In mijn geval betekende dat het beletteren en beplakken van autobussen en winkelramen. Maar al snel begon het te kriebelen. Ik miste de creativiteit en wilde me meer bezig gaan houden met mijn 'echte' vak.

En dat is gelukt. Het plakken raakte op de achtergrond en langzamerhand kreeg ik steeds meer creatieve opdrachten. In het begin natuurlijk vooral voor grafische ontwerpen en belettering, maar later ook voor maquettebouw en interieurontwerpen.

Daarnaast houd ik mij bezig met het ontwikkelen van websites. Ik word hierbij ondersteund door een collega-vriend die op technisch gebied een ware kunstenaar is: Phavorite Webdesign.

Vandaag de dag kan ik u dus een compleet pakket grafische diensten aanbieden. In de loop der jaren heb ik ervaren dat klanten behoefte hebben aan een efficiŽnte en vakkundige begeleiding. Deze twee begrippen staan bij mij hoog in het vaandel.

Op deze site ziet u alvast een (klein) overzicht van de mogelijkheden. Ik kan mij voorstellen dat u de behoefte heeft aan meer informatie. Ik nodig u daarom van harte uit een afspraak te maken.Bel of mail voor een vrijblijvende presentatie