homegrafischbeletteringmaquettebouw
interieurinfo
MOOI  EN   FUNCTIONEEL

Naast grafisch ontwerpen, belettering en maquettebouw houd ik mij ook bezig met het ontwerpen en vervaardigen van interieurobjecten. Eigenlijk is dit een uit de hand gelopen hobby. Als aannemerszoon ben ik namelijk van jongs af aan bezig geweest met allerhande gereedschappen en materialen.

Deze ervaring, gecombineerd met mijn kennis van grafisch ontwerpen heb ik goed kunnen gebruiken bij mijn eigen kantoorinrichting (zie onderste foto), die ik compleet naar eigen inzicht heb ontworpen en gemaakt. Dit onbedoelde visitekaartje heeft ervoor gezorgd dat ik tegenwoordig regematig opdrachten krijg voor interieurinrichtingen.

De vraag naar op maat gemaakt meubilair is groot. Niet verwonderlijk, want het is prettig als de ruimtes waarin we dagelijks vertoeven op een aangename manier zijn ingericht. De juiste kleuren, vormen, materialen, verhoudingen in de goede setting, zijn de basis van een prettige leef- of werkomgeving.

Formnet ontwerpt en vervaardigt interieurobjecten en geeft advies voor een goede inrichting van alle soorten ruimtes. Of het nu gaat om een kantoorpand, een werkplek of een huiskamer, Formnet brengt uw leefruimte in balans.