homegrafischbelettering
maquettebouwinterieurinfo
IN ELK GEWENST MATERIAAL   EN OP ELKE SCHAAL

 <   > 


schaal 1:200
Bij de presentatie van een gebouw, of beter gezegd, een architectonisch object, werkt niets verhelderender dan een goede maquette. De meeste mensen kunnen zich bij een bouwtekening moeilijk een voorstelling maken van het uiteindelijke ontwerp. Met een maquette komt uw papieren ontwerp echt tot leven.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de maquette de juiste uitstraling bezit. Een rommelig knutselwerkje haalt uw ontwerp naar beneden en zal uw opdrachtgevers niet erg enthousiast maken. Een mooie maquette daarentegen zal hen overtuigen van uw kunnen.

Het bouwen van maquettes is een belangrijke activiteit van Formnet. De vraag naar goede schaalmodellen van bouwkundige objecten wordt steeds groter. Formnet zorgt er met perfect uitziende en esthetisch verantwoorde maquettes voor dat uw ontwerp volledig tot zijn recht komt.

Formnet werkt met alle denkbare materialen en op elke schaal. Vakkundigheid en een scherpe prijs staan hierbij voorop. De kans is groot dat uw maquette straks een ereplaats krijgt in het uiteindelijke gebouw.